Letar ni efter bra vikportar?

Vikportar är något som många företag kan ha nytta av. Är det så att ni letar efter vikportar så finns det flera bra att välja på hos AJAB. Ni kan välja att de ska vara två till åtta-delade. Ni kan även välja om de ska vikas inåt eller vikas utåt. Vikportarna från detta företag går nästan att få hur du vill! Utöver att ni kan hitta en bra vikport hos detta företag så har de även andra typer av portar, som:

  • E+ portar
  • Slagportar
  • Skjutportar

Utöver detta så har de även grindar, smide, jordankare, trappor och fönster. AJAB vänder sig till både industri, lantbruk och privatpersoner.

Hitta en vikport som passar just er

När det gäller vikportar så har dessa blivit lite av ett signum för AJAB. De kan nästan alltid tillgodose behov och önskemål. Mycket tack vare att de fått fram unika konstruktionslösningar genom åren. Deras vikportar tillverkas av varmförzinkade stålrör. Dessa är sedan beklädda med varmförzinkad profilplåt i ett antal standardkulörer.

Det finns flera val ni kan göra för just er vikport. Ni kan välja hur många delar den ska vara på. Det går även välja om den ska vara handmanövrerad eller om den ska vara motordriven. Ni kan välja om portarna ska vara med eller utan glaspartier samt med eller utan extra liten dörr.

När ni behöver olika portar

Kanske ni har behov av fler portar än bara vikportar? Ni kan som sagt hitta flera olika sorters portar hos AJAB. Kolla gärna deras sida för att läsa mer om deras olika portar samt deras andra produkter.