Vi älskar lokal sport!

Tränarbyte och centerförlängning i GHC

tisdag 29 mars 2016, 19:08
Gripen Hockey förlänger inte avtalet med huvudtränaren Peter "Slaktarn" Fredriksson.

- Resultatmässigt finns inget att anmärka på under Slaktarns två säsonger som headcoach. Målet var att vinna division 4 och 3, vilket vi gjorde utan problem. Nu till division 2 vill vi ha en förändring och en ny röst i båset. Förhoppningsvis kan vi presentera en ny huvudtränare denna vecka. Därmed är det inte sagt att Slaktarn inte är ett alternativ som assisterade tränare, men mer än så kan jag inte säga nu, säger Gripens ordförande Magnus Eriksson.

Gripen har idag även förlängt med ännu en spelare. Det är centern Tobias Snäll som blir kvar i Gripen över säsongen 2016/17. Han kom inför den gångna säsongen från Gnesta och gjorde under sin debutsäsong 20 poäng på 19 matcher i GHC.

 - Tobbe är en stor, tung center som är väldigt svårstoppad med farten uppe. Han är en tekare av klass och blir en av de mer rutinerade under kommande säsong. Han inledde den gångna säsongen med knäproblem och kom till spel först i slutet av grundserien. Får han köra en hel försäsong utan skador så blir han en viktig pjäs som dessutom redan har rutin från division 2 och division 1, säger Magnus Eriksson.

Senaste nyheterna

© Lokalsporten 2012 - 2016 | Webbyrå Tankbar