Vi älskar lokal sport!

Onyx förstärker inför omstarten

söndag 03 januari 2016, 20:33
Onyx har värvat två unga spelare inför andra halvan av serien. Laget har värvat två unga spelare i form av Jonathan Hallin, senast i Mjölby, och Oscar Bierfeldt, senast i Solfjäderstaden men fostrad i Linköping. Båda spelar säsongen ut på dubbellicens, vilket innebär att de kan spela både i Onyx och i sina tidigare klubbar.

- De är två spelare som vi har scoutat ett tag och som båda ska kriga om en tröja i Onyx. De har också öppnat för att flytta hit, vilket är bra långsiktigt, säger Onyx tränare Tobias Palm, som också kan glädja sig åt en förstärkning på ledarsidan.

Kent Pettersson, som tidigare assisterade Håkan "Vargen" Andersson i Nyköpings BIS, kommer att ta plats i båset bredvid Palm. Hans fokus kommer att ligga på det mentala och han går in i ledarstaben omgående.

- Vi har surrat lite med varandra ett tag och han har väl inte missat en match vi har spelat. Det blir en bra tillgång på bänken. Han kan göra skillnad just på det mentala planet, säger Palm.

Som om inte detta vore nog. Den nyttige grovjobbaren Linus Mild är tillbaka i full träning efter sin nyckelbensskada. Det ser bra ut inför omstarten på lördag när Onyx tar emot Huddinge.

Senaste nyheterna

© Lokalsporten 2012 - 2016 | Webbyrå Tankbar