Vi älskar lokal sport!

"Mozart" tillbaka i Gripen

torsdag 23 juli 2015, 11:56
Idag gjorde Gripen klart med ännu ett tungt nyförvärv. Det är den tidigare NH-forwarden Markus "Mozart" Andersson som valt att skriva på för klubben. Markus gjorde under tre säsonger i NH (2012-14) 129 poäng (39+90) på 112 matcher.

- Jag är glad över att vara tillbaka i Nyköping och tycker det är riktigt inspirerande att vara med på resan mot Div 2, säger Markus Andersson till Lokalsporten.

Meningen var att Markus skulle spela med oss under förra säsongen. Han var med under försäsongen där det dock bara blev en träningsmatch innan en avstängning gjorde att han inte kunde spela seriepremiären, därefter valde han av privata skäl att flytta hem till Örebro och avslutade säsongen med IFK Kumla i Div 1. Riktigt skönt att få en sån spets till våra redan vassa forwardsuppsättning, säger Gripens ordförande Magnus Eriksson.


- Vi har i dagsläget några oroväckande skador på Markus Berg, Albin Ivarsson och Tobias Snäll så vi har förhoppningsvis snart klart med ännu en kanonvärvning som de flesta känner igen från det gamla NH-gardet, fortsätter Eriksson.

mozart


Senaste nyheterna

© Lokalsporten 2012 - 2016 | Webbyrå Tankbar